Over ons – HomeNuts Team

HomeNuts is opgericht door drie enthousiaste ondernemers die gezonde voeding nog meer onder de aandacht willen brengen. Dit willen ze doen door gebruik te maken van video’s en unieke recepten.

Maarten
Oprichter & eigenaar

Emma
Oprichter & eigenaar

Kim Hendrix Pakjesheld

Kim
Klantenservice & pakjesheld

Vacature HomeNuts

Vacature
Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze openstaande vacatures.

Opgegroeid met noten

Emma was nog geen zes jaar oud toen haar ouders met een notenwinkel in de binnenstad begonnen. Direct stond ze al te proeven en te proberen wat ze wel of niet lekker vond. Ze was toen al nieuwsgierig over waar noten vandaan komen en wat de smaken daarvan zijn. Inmiddels weet ze dat noten onmisbaar zijn in je voedingspatroon.
Ze probeert van alles uit, ook combinaties die misschien op het eerste gezicht niet zo lekker lijken. Samen met haar creatieve team bedenkt ze leuke en makkelijke recepten. Koken is smaak. Koken is beleving. En koken is elke keer weer iets nieuw ontdekken. Dat is bij haar van kleins af aan begonnen en dat zal nooit veranderen. Maar het allerbeste is natuurlijk om zelf te ervaren wat voor jou de lekkerste combinatie is met onze natuurlijke producten!

Pakjesheld

Kim behoord tot onze klantenservice en is onze pakjesheld. Ze is enorm mens- en resultaatgericht en daarbij houdt ze ontzettend van goed eten en drinken, dus zit ze hier helemaal op haar plek! Ze is ondernemend, zorgvuldig en zeer dienstverlenend. Mede door haar enthousiasme is ze erg flexibel, maar stelt ze ook de nodige prioriteiten. 

Heb je een vraag, heb je hulp nodig of kan ze je ergens anders mee van dienst zijn? Graag zorgt ze ervoor dat iedereen zich welkom en geholpen voelen: dat is haar doel, iedere dag weer!