Superfoods zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen die niet mogen ontbreken in een gezond voedingspatroon. Elke soort smaakt weer anders, ontdek wat jij lekker vindt en bestel je superfoods snel bij homemuts.nl.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Gezondheidsvoordelen van Superfoods

Superfoods hebben een hoger gehalte aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. In groente en fruit zit veel minder aan voedingsstoffen dan we dagelijks nodig hebben en daardoor zijn superfoods een goede toevoeging aan je dagelijkse voedingspatroon. De populairste superfoods zijn: goji bessen, cacao nibs, hennepzaad, chiazaad, incabessen en moerbeibessen.

Superfoods hebben enkel effect voor de gezondheid wanneer je een gezond en gevarieerd voedingspatroon hebt. Het heeft dus geen effect wanneer je elke dag ongezond eet dat je dit dan met superfoods op kunt lossen.

Superfoods zijn rijk aan belangrijke voedingsstoffen zoals: vitamines, mineralen proteïnen, enzymen, essentiële vetzuren en aminozuren. Superfoods zijn vrij van pesticide, cemicalien en groeihormonen.

Top 10 ideeën met Superfood

1. Voeg chiazaad toe aan je smoothie.
2. Voeg hennepzaad toe aan een smoothie om het romiger te laten smaken.
3. Strooi goji bessen over een salade.
4. Bak een brood van amandelmeel.
5. Maak een dessert zoals tiramisu af met cacaonibs.
6. Meng moerbeibessen door yoghurt of kwark en doe er verse bosbessen bij.
7. Maak een superfood reep van alle superfoods samen.
8. Bak een brood en voeg daar wat chiazaadjes aan toe.
9. Zorg dat je altijd een bakje gemengde superfoods bij je hebt voor als je trek krijgt.
10. Start de dag met een superfood. Zoals yoghurt met chiazaad en honing.

Wij bieden je zo vers mogelijke rauwe superfoods die heerlijk van smaak en kwaliteit zijn. Koop nu je superfood bij Homenuts.nl